duminică, 12 august 2018

Avancronică/ Binck Bank Tour sau turul oamenilor de clasice

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Așa cum am fost obișnuiți, după Turul Franței avem o perioadă plină de ciclism, cursele de o zi și de o săptămână având o frecvență extrem de ridicată. Dacă rutierii care vor să se pregătească pentru Vuelta, pe un traseu mai dificil, s-au deplasat către Polonia, rutierii care preferă traseele variate și specialiștii clasicelor se îndreaptă către Binck Bank Tour.




Ca și în ceilalți ani, traseul este unul extrem de ofertant pentru o paletă largă de rutieri: Sprinteri,
contratimpiști, oameni de clasice, de Ardeni sau de pavate, toți au posibilitatea să își adjudece etape în competiția desfașurată între dealurile dintre Olanda și Belgia.
Pe lângă dificultățile pe care le prezintă traseul putem avea parte și de surprize cauzate de vânturile laterale, extrem de prezente în regiune.
La fel ca și in anii anteriori vom avea kilometrul de aur, ce va însemna trei sprinturi intermediare pe durata unui kilometru, cu bonificații de 3, 2, 1 secunde, pentru primii oameni care depășesc linia delimitatoare. În plus față de celelalte tururi, aici avem un tricou distinctiv (negru) pentru rutierul ce acumulează cele mai multe puncte la sprinturile intermediare (pe puncte).


Avem în meniu patru etape plate, ce se pot termina la sprint masiv, una de contratimp individual, de 12,7 km, una valonată specifică Ardenilor și una ondulată cu bucăți pe piatră cubică ce se va termina pe Mur, la Geraardsbergen.

Cu o asemenea varietate a traseului numele mari nu pot fi ținute departe. Exceptându-l pe câstigătorul de anul trecut, Tom Dumoulin, care este extenuat după dubla Giro-Tour, vom avea la start rutieri precum: Michael Valgren Andersen, Greg Van Avermaet, Edvald Boasson Hagen, Dylan Groenevegen, Lars Boom, Caleb Ewan, Niki Terpstra, Zdenek Stybar, Marcel Kittel, Dylan van Baarle, Michael Matthews, Edward Theuns, Jasper Suyven sau Tim Wellens.

Binck Bank Tour va putea fi urmărit începând de luni, 13 august, pe Eurosport 1 și Eurosport HD, de la ora 16:00.




sursa foto: ad.nl, thesportsman, sport.be

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright ©2016 Ciclism A-Z • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger