joi, 22 septembrie 2016

Rețete Il Giro-etapa a 3-a

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Ziua a 3-a vine cu un desert, asta că să vă răcoriți după mâncarea mai grea din ziua precedentă. Ca de obicei, Doina Bucătaru vine cu rețeta etapei cu numărul 3:


Tartă cu mere din regiunea Betuwse: Betuwse appelkoek.  

Ingrediente:
4 mere din Betuwse
pudră de scorțișoară
60 gr zahăr din trestie de zahăr
500 gr făină
400 g unt

Mod de preparare: 

Merele se taie în cuburi mici și se presară cu scorțișoară pudră.
Făina, zahărul din trestie de zahăr și untul se amestecă pentru a face o pastă care se împarte în bile de aproximativ 45 de grame, care se pun în forme de brioșe, apoi se pun în centru bucăți de mere, apăsându-le în aluat, astfel încât aluatul să îmbrace forma. Se ornează cu alte bucățelele de mere.
Se coace într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade 10 până la 12 minute.
Se servește cu frișcă.
Se poate face și în formă de tartă mare și se procedează la fel, fără a mai împărți aluatul în bucăți.



Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright ©2016 Ciclism A-Z • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger